HockeycoachNL by Remco Hartgers

Welkom op de nieuwe site van HockeycoachNL.
Bij het doorzoeken van deze site zal je nuttige artikelen vinden, die het coachen voor jou nog leuker en interessanter maakt. Aan de hand van mooie video’s probeert HockeycoachNL de coach in jou te inspireren.

HockeycoachNL spreekt beginnende coaches aan, maar ook de gevorderde- en topcoaches. Je kan door de site scrollen, maar ook jouw tablet erbij pakken en de HockeycoachNL-app gratis downloaden. Op een leuke en snelle manier, met behulp van veel visuals, worden de diverse aspecten van hockeycaching in de app uitgelegd.

Op de site kan je regelmatig nieuwe artikelen vinden. De site is dus continu “under construction”. Heb je vragen, een interessant verhaal dat je op deze site wilt publiceren of wil je feedback geven, schroom dan niet…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: