HockeycoachNL

Bij het doorzoeken van deze site zal je artikelen vinden, die het coachen voor jou nog leuker en interessanter maakt. Aan de hand van video’s en animatie’s probeert HockeycoachNL de coach in jou te inspireren. HockeycoachNL spreekt beginnende coaches aan, maar ook de gevorderde- en topcoaches.  

Op de site kan je regelmatig nieuwe artikelen vinden. De site is dus continu “under construction”. Heb je vragen, een interessant verhaal dat je op deze site wil publiceren of wil je feedback geven, schroom dan niet…

HockeycoachNL is een initiatief van Remco Hartgers. Als trainer/coach heeft Remco met diverse hoofd- en overgangsklasse teams gewerkt. In het buitenland heeft hij de nationale teams van Canada, Zwitserland en Zimbabwe gecoacht, evenals de districtsteams van Guangdong in China. 

Sinds 2000 is Remco Hartgers verenigingsconsult bij de diverse hockeyverenigingen in Nederland. Naast het geven van advies zorgt hij er voor, dat de uitgewerkte plannen ook daadwerkelijk in de praktijk worden uitgevoerd. 

Op dit moment is Remco o.a. Technisch Manager bij HC Schiedam en cursusleider bij de KNHB Hockeytrainer 4 opleidingen. 

%d bloggers liken dit: